En komplett oversikt

Boligvelger

Boligkjøpere har normalt en ønskeliste over hva de er interessert i når de skal kjøpe ny bolig. Boligvelgeren fra NXT Proptech er en del av visualiseringsplattformen som lar potensielle boligkjøpere se status direkte på hver enhet kun ved å føre musen over bildet av prosjektet og får direkte opp tilgjengelighet, pris, størrelse og annen relevant informasjon.

«Vakre bilder kombineres med relevant informasjon i en interaktiv boligopplevelse, direkte i nettleseren»

Book demo

En boligvelger kan ofte sammenlignes med et utstillingsvindu. Har du lyst på det som er i vinduet, stopper du opp og ser deg rundt. En boligvelger skal være lett å forstå, den skal være innbydende, og den skal være oversiktlig og brukervennlig.

Vår boligvelger har alle funksjoner som markedet etterspør, og som markedet er vant med. Musepekeren fører du elegant over din foretrukne leilighet, og alt av nødvendig informasjon vil vises. 

Klikker du deg inn på en leilighet vil vi påstå at ingen har bedre og mer utfyllende prospektsider. Her er det kun fantasien som setter grenser på hva man kan ha med. 

Boligvelgeren er URL-basert, som gjør at hver enkelt enhet har sin egen unike URL. Det gjør det veldig enkelt å dele akkurat den leiligheten med venner og familie, og det gjør det veldig enkelt for megler eller utbygger å se hvilken leilighet kunden er interessert i.

Boligvelgeren er sømløst integrert med CRM som gjør at alt oppdateres i sanntid. Når en bolig blir markert som solgt blir boligvelgeren automatisk oppdatert.

Nøkkelfunksjoner

  • Integrert med Prosjekt
  • Interaktivt boligvelgerkart
  • Komplett prisliste
  • Sanntidsoppdatering fra CRM

Fordeler

  • Se tilgjengelighet på boligprosjektet
  • Boligkjøpere kan se status på alle boliger i prosjektet
  • Boligkjøpere kan informere seg selv og redusere beslutningstid
  • Intuitivt design
Video Presentation

Basic values of our company are honesty, innovativeness and openness

Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero.

Our Partners

Sirius is the most trusted construction company

Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi.Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies