Hurum Brygge – Den nye kystbyen i Oslofjorden
Anton B. Nilsen

Rett før sommeren 2018 ble vi av Anthon B. Nilsen engasjert til å profilere og markedsføre deres øyestensprosjekt, Hurum Brygge. Lokalisert i havgapet på fantastiske Hurumlandet, er dette et unikt prosjekt som vil tiltrekke både fastboende og ferieboende.

Lokasjonen til dette prosjektet betyr alt. Og det var naturligvis også den mest fremtredende USPen når vi startet å jobbe med prosjektet. Det maritime måtte ivaretas, og det ser man også komme tydelig frem i prosjektets visuelle identitet.

Anthon B Nilsen har møtt på en del utfordringer underveis og har dessverre enda ikke kommet til salg. Dog har vi tatt temperaturen i både sjø og marked, og vi kan med trygghet si det er varmt begge steder. Med kun noen måneders annonsering var responsen helt utrolig. Flere tusen interessenter har meldt seg og det er mange som venter spent på når prosjektet blir realisert.

Strategi, visuell identitet, prosjektledelse og rådgivning blir levert av NXT Oslo Reklamebyrå, mens nettside, boligvelger og all digital markedsføring og rådgivning leveres av Digitalbyrået A2N.